Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2013 00:41 - Треска за комисионни
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 1074 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.06.2013 00:47


В продължениен на 15 години изследвам театъра, който се играе пред българските граждани. Един театър на абсурда, режисиран от западните финансови акули. Те излапаха собствеността на народа, а тези, които им предоставиха тази възможност, станаха милионери, благодарение на получените под масата комисионни.

         Някога в Америка  се развихря треска за злато. Но, добиваното злато остава в САЩ. В продължение на 23 години в България се развихри треска за комисионни. Но печалбата, която носи продадената собственост, не остава в България, а заминава незнайно къде. Това е разликата между треската за злато в САЩ, и треската за комисионни в България.

         И така, по причина на комисионните, всички продаваха, а който се бавеше, своевременно се отстраняваше.  Това мое твърдение подкрепям с конкретен пример. Когато трябваше да се продаде БТК, министър на транспорта и съобщенията беше Пламен Петров /син на мой колега - пилот, загинал в полет със самолет МиГ-19/. Нямам представа, защо този младеж забави продажбата, но заради това забавяне бързо беше отстранен. На негово място беше назначен един активен продажник, юпи или хипи не знам, но знам, че заедно с испанеца-цар, само за два месеца успя да продаде БТК.

         Каква е равносметката от продажбата? Към онзи момент БТК имаше около два милиона абонати.  Доста преди това, месечната такса предвидливо беше увеличена на 10 лв. без ДДС. Само за един месец, “спасителят” на българите от “губещата тоталитарна комунистическа собственост”, получава 20 милиона, и то без да предоставя каквато и да била услуга.  За годината това прави 240 милиона. “С един куршум – два заека”. Създаваме си родни капиталисти и даваме своя принос за преодоляване на международната икономическа криза. Крайният резултат – чрез тлъстите комисионни се формира българската капиталистическа класа; купувачите, закупили на безценица народната собственост, се превръщат в монополи-рекетьори, а народът остава с пръст в устата.

         Във връзка със случаите с безогледната разпродажба, прикрита под формата на уж неизбежната и спасителна приватизация, възниква въпрос:

         - знаели ли са купувачите, че не купуват от собственици, а от крадци и мошеници;

         - дали са се питали, какво ще правят, ако истинският собственик се осъзнае и си поиска обратно собствеността?    

         Вероятно не са, но сега размахват пръст, като заплашват, че такъв иск би предтавлявал груба “национализация”, която ще бъде строго санкционирана от “спасителната” за нашата икономика, западна демокрация.

         Много въпроси за размисъл! Много експертни съвети от продажни икономисти, политолози, социолози, които точно в тази връзка, размахват овехтялата карта на антикомунизма. Това аз наричам див и варварски антикомунизъм, който в продължение на две десетилетия упражнява тих геноцид над българските граждани. А всеки геноцид над човечеството е равен на фашизъм.

         Заключение:

         бившият комунизъм, днешният посткомунизъм, характерен с просташкия си антикомунизъм, както и фашизмът, имат една и съща идеология – бруталния атеизъм, обоснован чрез сатанинският еволюционизъм.

         Това е иодеологията на Дарвин, Маркс и Енгелс, Нитсче, Ернст Хекел, Хитлер и Гьобелс, Ленин и Сталин. Ако не се освободим от еволюционния възглед, ще продължаваме да вървим по пътя на беззаконието, водени от леви и десни, червени и сини, жълти и оранжеви, както и от всякакви други отрепки, представящи се като борци за демокрация, ред, законност и справедливост. Всичко това обаче, само на думи. Що се отнася до делата, резултатът от тях се вижда - непоносима мизерия за "стадата".



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 179183
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031