Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2012 12:56 - Възможна "операция под фалшив флаг" за начало на военни действия срещу Иран
Автор: brink Категория: Политика   
Прочетен: 5024 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Операция под фалшив флаг е операция под прикритие, провеждана от правителство, корпорация или други организации, имаща за цел да изглежда, че е дело на други организации. Името произлиза от военното понятие „вдигане на фалшиви цветове“, т.е. на знаме на страна, която не е собствената. Тези операции не са ограничени до войната и мерките срещу партизани, а са използвани и в мирно време, например в италианската стратегия на напрежението.

Определение на "операция под фалшив флаг" от Уикипедия.

Обществена тайна е, че Америка започва войната във Виетнам именно с операция под фалшив флаг. За справка виж тук.

По същия начин САЩ влизат във Втората Световна Война след "Пърл Харбър" - твърди се, че американското правителство умишлено е оставило вече поостарели бойни кораби да бъдат атакувани от японците, за да настрои общественото мнение чрез услужливите си медии за война.

Още по-назад в историята - непосредствено преди влизането на САЩ в Първата Световна Война - корабът Лузитания, натоварен с амуниции и цивилни пътници е изпратен умишлено в контролирана от немски подводници акватория. Корабът е потопен, а инцидентът е използван като оправдание за влизането на САЩ във войната.

В нашето съвремие - терористичните атаки от 11 Септември 2001 - които бяха използвани от Джордж Буш за приемането на "Патриотичния Акт" и започване на безкрайната "Война срещу тероризма". Огромен брой учени от различни държави, включително САЩ - физици, архитекти и инженери, оспориха официалната версия доказвайки (теоретично и с веществени доказателства), че срутването на кулите близнаци не може да е настъпило в следствие на самолетните удари, а е било контролирано разрушение чрез експлозиви. Правителството така и не даде смислено обяснение за срутването на сграда номер 7, която не е била ударена от самолет, но пада същия ден. Виж тук.

Тук може да намерите историята на американските операции под фалшив флаг.

Видеото, което следва информира за действия на САЩ, които изглеждат като подготовка на поредната операция под фалшив флаг - прехвърлянето в Персийския залив на поостарелия самолетоносач Ентърпраиз, който трябва да бъде "пенсиониран" догодина и наличието в района на израелски подводници. 

Ако сметнете анализа във клипа за достоверен, моля изпратете това на колкото можете повече хора - може би, ако изобличим предстоящата операция, ще попречим за нейното осъществяване.






Гласувай:
3



1. vandim70 - ДА НАСТРАДАМУС МАЙ ПАК ЩЕ Е ПРАВ
06.02.2012 13:02
ДА НАСТРАДАМУС МАЙ ПАК ЩЕ Е ПРАВ
цитирай
2. dedenze - Най - гадното е, че и ние ще участвуваме в тази война, на страната на губещите по стар обичай !
06.02.2012 14:35
Напротив Михала, хората трябва да знаят истината, каквато и да е тя. Коплютъра е нещо ценно и незаменимо, затова непрекъснато се правят опити за контрол и ограничаване на свободата в нета !
цитирай
3. анонимен - Играта.
13.05.2012 12:23
За фукушима има съмнения,че радиацията последвала цунамито не е от цунамито.а е от ядрена ракета уцелила реактора ма не е гръмнала.И насират.Заради радиацията не допускат никой и следите са покрити.А доста преди цунамито американските учени споменаха че е "нужна"ядрена бомба за да се спре глобалното затопляне.Панаира е пълен ,ма докога???
цитирай
4. анонимен - da ne
30.07.2012 22:39
zabravqme i 4000 evrei koito sa rabotili v bliznacite koito/mnogo udobno ,TO4NO toziden ne bili na rabota/ imali nekav praznik 4ove4etata, ama zaradi izrodite Balgaro-prodavci i nas ni mislqt za balaci,dobre napisano ,pozdravi i neka BOG da ni pazi,lo6oto e ,4e i Vanga go e kazala ''kato padne siriq''
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: brink
Категория: Политика
Прочетен: 589639
Постинги: 147
Коментари: 414
Гласове: 534
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930