Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2011 18:07 - ПРО - Противоракетната Отбрана и Трeтата Световна Война
Автор: brink Категория: Политика   
Прочетен: 39747 Коментари: 37 Гласове:
10

Последна промяна: 19.01.2012 18:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Замисляли ли сте се какво точно представлява т.нар. ПРО, която САЩ и НАТО толкова настоятелно искат да инсталират в Европа?

Официално САЩ и НАТО твърдят, че ПРО има предназначение да пази Европа от евентуален удар от ... Иран или Северна Корея.
Това е много неправдоподобно твърдение, имайки предвид разстоянията до тези евентуални врагове. Известно е, че интерконтиненталните балистични ракети са най-уязвими в началната фаза на полета си, когато скоростта им е все още ниска, а траекторията - непроменяща се и предвидима.
Веднъж излезли в горните слоеве на атмосферата скоростта на ракетите е вече много голяма, като всяка ракета може да носи до 10 ядрени бойни глави с променлива траектория, които могат да поразят с голяма скорост различни, отдалечени един от друг обекти. Защитата на бойните глави е такава, че може да понесе почти директен ядрен удар и да остане невредима до момента на достигане на целта си.
Това прави защитата от такива ракети почти невъзможна, освен ако не бъдат поразени още в началото на своя полет.
Ако противоракетната отбрана има за цел ирански или корейски ракети, то ПРО съвсем логично би трябвало да бъде разположено в близост до точките на изстрелване. Например в Афганистан или Ирак или пък Япония. Корабите от системата AEGIS са мобилна версия на ПРО и могат да бъдат разположени по вода в Персийския залив, северния пасифик или на много други подходящи места места. Може да не се съмнявате, че на упоменатите места отдавна са разположени ПРО комплекси след като през 2002г. САЩ (тогава президент е Дж. У. Буш - младши) едностранно прекратиха "договора за ограничение на системите за противоракетна отбрана" от 1972г. 
По силата на този договор никоя от страните няма право да изгражда системи за противоракетна отбрана с изключение на 1 локация. Това е направено, за да не се почувства някоя от страните достатъчно защитена и да предприеме ядрено нападение срещу другата. Договорът подсигурява "взаимно унищожение" и по този начин възпира страните да се атакуват.
И САЩ и Русия имат системи за автоматичен ответен удар, които в случай на ядрено нападение ще изстрелят в отговор целя ядрен потенциал, дори ако ръководството на армията и правителството са унищожени при първия удар. 
Сега желанието на САЩ и НАТО е да разположат елементи на ПРО и в Полша, Чехия, Румъния и Турция. Защо?
Погледнете картата. С червено са отбелязани държавите, където САЩ имат или искат да изградят ПРО,  тези, които са съюзници на САЩ по различни договори за икономическо и военно сътрудничество, както и тези в които САЩ имат окупационни войски.
image

Прави впечатление, че тези държави образуват своеобразен ПРО пояс, обграждащ Евразия и по-конкретно Русия и Китай. С корабите AEGIS разположени в северния пасифик и милитаризацията на Арктика от страна на Канада и САЩ, ПРО обръчът около Русия и Китай става завършен.
Това дава голямо преимущество на САЩ и нарушава баланса на силите и доктрината за взаимно унищожение. След завършване на ПРО системите по целия свят САЩ биха могли да нанесат изпреварващ ядрен удар с всичко което разполагат по цели в Китай и Русия, разчитайки, че намаления след атаката брой ракети за ответен удар ще бъдат унищожени малко след изстрелването им от ПРО системите. 
Гласувай:
10
01. tomcat2 - Тва про е част от плана на англо-а...
18.11.2011 19:16
Тва про е част от плана на англо-американския глобалистки елит за предизвикване на Русия и Китай,опитват се да нагнетят обстановката за огромен глобален конфликт или трета световна даже,за да редуцират населението и д установят новият им световен ред!Абсолютни психопати и изверги!
цитирай
2. estirbg - Мисля,
18.11.2011 20:50
че тези съоръжения не са само ПРО, а и ситеми за осъществяване на близката визуална измама свързана с идвнето на Луцифер, който ще се представи за Исус. /Вижте проекта "Синия лъч"./
цитирай
3. анонимен - Бого
19.11.2011 00:50
Причината за щита изобщо не е тази. В периода 1973-1983 г. в различни точки от територията на САЩ и СССР се провеждат серия от срещи с така наречените грейсове - извънземна раса. Те сменят правилата на Студената война и заявяват, че ще контактуват с онези държави (разбирай световни сили), които постигнат максимална вътрешна стабилност и консолидират по-големи териотии. САЩ залага на агресия (Афганистан, Ирак и т.н.) СССР на тотална реорганизация (доктрината Путин). Напоследък се заговори за посланици в космоса на ООН - времето дадено от грейсовете изтича, а истинската причина за щита е опасението на САЩ и НАТО, че те ще предпочетат Москва :) Теорията не е много популярна, но който се разрови, ще намери много документи за нея, като част от тях бяха потвърдени от уикилиикса.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Според мен ефикасността от ПРО стои на втори план.
19.11.2011 10:15
Оръжейния бизнес через лобито си налага тази система зарад печалбите които ще реалидира при инсталирането и. Това е много скъпа техника. Ефективността е много спорна, защото един стационарен радар например или остановка с ракети прихващачи са много уязмими. Приемащите страни ил по точно хората на тези страни трябва да знаят, че се превръщат в сериозна мишена тъй като ще бъдат подложени на първоначален удар който да разруши комплекса ПРО.
цитирай
5. анонимен - Иван Костов
01.12.2011 18:25
Истината е, че ПРО е насочено срещун Иван Костов - намесника на извънземното племе седерастио на земята. То смята да въведе за принцип големото ебане - всеки ебе ближния си (замествайки любовта в Библията). Прав е м-р Путкин, щото с неговата путка ще е само ебан
цитирай
6. анонимен - Патилан
12.12.2011 10:21

Участието на страната ни в щатския противоракетен щит в Европа ще ни струва 8 млн. евро само за първия етап от изграждането му. €8 млн. вноската ни за ПРО-то над Европа досега само:

Сега САЩ разполага ракети против Русия и ние ще им плащаме даже !!! Управляващите ни ’’американски подлоги” плащат от нашите данъци, за война с Русия!!! Ако ще ни пазят трябва да е от турците! Ние от Русия не се боим, те са наши хора, братя славяни. В душевността на славянските народи се крие разковничето, което ще спаси човечеството. Англосаксонската пресметливост и жестокост там е скрито „Злото” днес. Искат да ни ползват за жив щит, и на всичкото отгоре, ни карат да си плащаме за това!!! Хем мишена, хем си плащаш. Благодаря ви политици за спокойния живот!!! Системата не спира ракетите, не ги унищожва, не ги поврежда, а само ги принуждава да паднат преди да стигнат до целта!!! Това е максимумът на възможностите на ПРО. Дори не поврежда бойните глави! Ракетите и бойните им глави, задължително ще падат ТУК! Tака работи ПРО-то. Целта е да падат ТУК а не в САЩ !!! Докъде ни докараха: Да се чудиш откъде ще ни падат ракети на главите. И си плащаме по €8 млн. за това удоволствие.
Примерно ако Иран изтрелят ядрена ракета и радарите да я засекът от Турция и да я свалят някъде над Народното Събрание в България по време на Заседание.
Разтоянието и ситуацията го предполагат - ако изтрелят ядрена бойна глава - все някъде трябва да падне. Ще бъде най-дългоочакваното и бързо освобождение на България !

Не, руснаците обкръжават САЩ с военни бази, така че можем сами да си отговорим на въпроса, кой разпалва новата студена война?!
Иран е само предястието на „Вълка” САЩ, но Този път разликата е, че зад Иран стоят Русия и Китай. На всички им писна от американските терористи.....
цитирай
7. анонимен - Патилан
12.12.2011 10:24
Румъния одобри окончателно ПРО на САЩ!!!!!!!!!!!
Защо е нужно ПРО?
Това ПРО има за цел, когато САЩ нападнат Русия да се отнеме възможността на Русия да контраатакува! Всъщност САЩ няма да защитава Европа от Русия, САЩ ще жертва Европа за да победи Русия. Абсурд? Ни най-малко. Това е стар план на Пентагона от времето на Студената война. За него разказва Джон Пилджер във документалния филм "The truth game". Плана е прост. САЩ ще атакува Русия от базите си на територията на Западна Европа. Така руснаците ще са принудени да изстрелват ракетите си по Западна Европа, докато не унищожат базите от които са обстрелвани. Затова е необходимо ПРО-то в Румъния, Турция, Чехия и Полша. Полша е идеалното място за ракети прехващачи на руски балистични ракети насочени към Великобритания и Франция. Колкото повече ракети ангажира Русия в Европа и Китай, толкова по-малко остават насочени към САЩ. Това е простия план, в който Русия и Европа и Китай се изтребват взаимно, а САЩ излизат сухи от водата, както през Втората световна.
Чудесен и страшен план на американската военщина.
Сега става ясно, защо Русия е против това ПРО, но защо Европа си трае.... Гъзолизците от Европа са готови да жертват децата на народа си заради долари ...
Ясно е защо САЩ не искат да допуснат Русия, до съвместно обслужване на това ПРО!
Ето истинската същност на американците. Ще жертват и Европа ако е нужно според изказването на ”Елита на САЩ”, за да си спасят дебелите задници от възмездието!!!
И къде се вписваме ние българите в картинката после незнам,......дано да ни има вписани някъде в “Тефтерите на Свети Петър”.......!!!
Иран заплаши да удари Турция ако САЩ или Израел атакуват ислямската република, Иран ще атакува противракетния щит в Турция, ако бъде нападнат, Иран заплашва да удари Турция, ако САЩ удари Техеран, Иран не е Либия....“Иран заплаши Израел със 150 000 ракети”...всеки здравомислещ би трябвало да знае какво означава това! …и.т.н, а нас ни делят само някакви си 2000-3000км от Иран. Една заблудена ядрена ракета в Черно море ни стига, но ако уцели Народното събрание по-време на заседание, ще бъде най-бързото ни освобождаване......
цитирай
8. анонимен - install adobe reader silently
19.02.2012 07:31
how to unprotect a pdf file adobe flash version http://asuexol.hostingsociety.com/acrobat-pro-10.html acrobat pro
цитирай
9. анонимен - payday loans online 974 6880
17.10.2012 23:44
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#331>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#5936>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#21263 payday loans online
цитирай
10. анонимен - viagra online 854 15322
18.10.2012 01:57
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#12477>viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#4380>viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#8392 buy generic viagra
цитирай
11. анонимен - levitra online without prescription
20.10.2012 09:00
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#9337 - buy cheap levitra, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#2327>cheap levitra online</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#8402 online
цитирай
12. анонимен - cialis without prescription 16363
20.10.2012 13:33
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#yjdus>buy generic cialis</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#qejng >cialis 60 mg</a> , http://ordercheapcialishere.com/#ckmhz cialis 60 mg
цитирай
13. анонимен - buy cheap viagra 14404
20.10.2012 20:32
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#hkrpl>viagra 100 mg</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#gzxxy >viagra 200 mg</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#gcvnm viagra online without prescription
цитирай
14. анонимен - order kamagra online 1795
20.10.2012 22:42
<a href=http://orderkamagranow.com/#yypet>online kamagra</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#yxanx >buy kamagra 100mg</a> , http://orderkamagranow.com/#aneeo order kamagra online
цитирай
15. анонимен - kkumr aberciombie france buese
21.10.2012 03:54
qsrle <a href=http://frdesacvuittonnmagasinn.info>sac louis vuitton</a> hfirfn <a href=http://frdechaussuresloubutinnmagasin.info>chaussures louboutin</a> geewj http://frdeabercromfitchmagasinn.info wb dhe
цитирай
16. анонимен - cheap levitra online 19450
21.10.2012 13:08
<a href=http://orderlevitrahere.com/#cdivu>cheap levitra</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#ftxed >levitra 40 mg</a> , http://orderlevitrahere.com/#aigtu levitra 20 mg
цитирай
17. анонимен - buy cheap levitra 16617
22.10.2012 03:14
<a href=http://orderlevitrahere.com/#rlcpu>levitra online</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#mkzcy >levitra 20 mg</a> , http://orderlevitrahere.com/#nafjd levitra online
цитирай
18. анонимен - buy generic levitra
22.10.2012 23:07
If you want to buy levitra use keywords <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#6995>buy cheap levitra</a>, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#3150>cheap levitra online</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#8289 online
цитирай
19. анонимен - cialis online 992 18431
23.10.2012 15:00
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#20754>cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#11664>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#16715 buy generic cialis
цитирай
20. анонимен - payday loans 717 10437
23.10.2012 16:02
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#13991>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#17774>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#13160 payday loans
цитирай
21. анонимен - buy kamagra 11478
24.10.2012 13:16
<a href=http://kamagrastorehere.com/#rhsnc>generic kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#sgfhg >buy kamagra online</a> , http://kamagrastorehere.com/#izflf kamagra online
цитирай
22. анонимен - generic levitra 2374
24.10.2012 19:02
<a href=http://levitrastorehere.com/#iwcra>cheap levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#ndizn >buy levitra online</a> , http://levitrastorehere.com/#oargp buy levitra
цитирай
23. анонимен - buy cialis 19843
24.10.2012 20:19
<a href=http://cialisstorehere.com/#iqdii>generic cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#vfvei >cheap cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#djbzc cialis online
цитирай
24. анонимен - viagra online 12328
25.10.2012 06:01
<a href=http://viagrastorehere.com/#vsoaq>buy viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#olkvq >buy viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#bttwb buy viagra online
цитирай
25. анонимен - generic cialis 900 18884
25.10.2012 22:19
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#17040>generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#16630>generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#14771 generic cialis
цитирай
26. анонимен - tsidefu ioygcqwy synhx http://vuittonhandbagsxoutletstores.webeden.net/
26.10.2012 22:28
Високо Напрежение :: ПРО - Противоракетната Отбрана и Трeтата Световна Война zvfett qfjdwbb kbbgvd <a href="http://www.frosacslongchampmagasinn.info/#2475">http://www.frosacslongchampmagasinn.info/</a> pfmdpnqb <a href="http://www.frcabercromfitchpascher.com/#7415">http://www.frcabercromfitchpascher.com/</a> cjxdzkj jlxdu
цитирай
27. анонимен - http://www.fropolorallphlaurenmagasin.info/ ujbaxo jxfxu
27.10.2012 00:34
Високо Напрежение :: ПРО - Противоракетната Отбрана и Трeтата Световна Война ztvfhn taiwmyn tcxidd <a href="http://guccihandbagsxoutletstore.webeden.net/">gucci bags outlet online</a> vtsudqvl <a href="http://michaelkorsbagsxoutletstore.webeden.net/">michael kors outlet online</a> djdbave dfhrb
цитирай
28. анонимен - gmkqptrf ngezzvvc http://chaussureslouboutinsoldes.blogspot.com/ zhwxhmxt zateho
28.10.2012 12:01
apcse owdsc п»ї<a href="http://frdoudounemonclermagasinn.blogspot.com/">moncler</a> ycgipl Високо Напрежение :: ПРО - Противоракетната Отбрана и Трeтата Световна Война loplykq <a href="http://frabercromfitchdesoldes.blogspot.com/#4543">abercrombie france</a> jcmhsvk rfiys
цитирай
29. анонимен - drugs safety
29.10.2012 08:00
http://cheapviagraqual.com | http://cheapviagraqual.com/#4425 - cheap viagra | <a href=http://cheapviagraqual.com/#5712>order viagra</a>
цитирай
30. анонимен - goghrds ofgemokq vdmf htoca http://www.jpzmonclairjacketsonlines.info/
01.11.2012 19:02
icztz vukmp <a href="http://www.jpzpolorsrallaurenonines.info/#8890">&#12509;&#12525;&#12521;&#12523;&#12501;&#12525;&#12540;&#12524;&#12531;</a> didojr jhxsvs Високо Напрежение :: ПРО - Противоракетната Отбрана и Трeтата Световна Война yeovspw <a href="http://www.jpzvuittonbagsonlines.info/">&#12523;&#12452;&#12532;&#12451;&#12488;&#12531;</a> ujquvba cpyza
цитирай
31. анонимен - mojphzzf qptmx lrburijn http://www.jpzmonclairjacketsonlines.info/ ukavyqdi olruqa
02.11.2012 23:55
cbncrz nyrmzdqy <a href="http://www.jpzvuittonbagsonlines.info/">&#12523;&#12452;&#12532;&#12451;&#12488;&#12531;</a> rwljngff п»ї<a href="http://www.jpzsoccershoesonlines.info/#6541">&#12510;&#12540;&#12461;&#12517;&#12522;&#12450;&#12523; &#12532;&#12455;&#12452;&#12497;&#12540;</a> etdiyab briaeqe patfu Високо Напрежение :: ПРО - Противоракетната Отбрана и Трeтата Световна Война umgoabc
цитирай
32. анонимен - propecia online 14344
03.11.2012 12:17
<a href=http://ordercheapgenericpropeciahere.com/#ahhng>buy propecia online</a> - <a href=http://ordercheapgenericpropeciahere.com/#cxfdl >buy propecia</a> , http://ordercheapgenericpropeciahere.com/#wterq cheap propecia
цитирай
33. анонимен - cdkzaqpd xsvsdwtk vmbep http://www.jpzsoccershoesonlines.info/
03.11.2012 23:57
ddazy wxwbm <a href="http://www.japsmonclairsstores.com/">&#12514;&#12531;&#12463;&#12524;&#12540;&#12523; &#12480;&#12454;&#12531;</a> jbjgz kdnoqv Високо Напрежение :: ПРО - Противоракетната Отбрана и Трeтата Световна Война fibdkfz <a href="http://frdoudounemonclermagasinn.blogspot.com/">moncler</a> rrmtzkw anjol
цитирай
34. анонимен - breast actives efuq172
05.11.2012 02:05
irku302 <a href=http://breastactivesw.livejournal.com/>order breast actives</a> iwiw414 <a href=http://breastactivesuserreviews.tumblr.com/>breast actives</a> fvvz025 <a href=http://breastactivesbuycheap.page.tl/>breast actives reviews</a> mawd815 <a href=http://breast-actives.webspawner.com/>breast actives</a> mtfd018 http://breastactivesuserreviews.tumblr.com/
цитирай
35. анонимен - breast actives fjac036
05.11.2012 04:41
akwo556 <a href=http://freeblackjackgames.lo.gs/>play free blackjack games</a> lnnh971 <a href=http://davaa.in/node/191035>breast actives reviews</a> ihdo955 <a href=http://www.openclovis.org/node/2520>http://www.openclovis.org/node/2520</a> bjgg371 http://www.openclovis.org/node/2520
цитирай
36. анонимен - I bought a (supposed)Tablet computer from these rip offs.
05.11.2012 07:39
Your own huge swimwear base degree wedding band which fulfills inside the belly is actually specifically comfortable regarding growing bellies.. Mmxxvfati
<a href=http://www.thomas-sabo-outlet.co.uk>thomas sabo charms</a> Vlwrugrsd <a href=http://www.christianinoutlet.com>christianinoutlet.com</a>
Hhxfmnfaj <a href=http://www.thomas-sabo-outlet.co.uk>thomas-sabo-outlet.co.uk</a> Hylbdikfh <a href=http://www.ugginoutlet.co.uk>ugg outlet</a>
цитирай
37. анонимен - Pup-Grassв„ў artificial synthetic grass is a practical solution for dogs and their owners.
06.11.2012 09:12
Here is an ice-hardened, stainless-steel blade designed to hold its edge for a long time, coupled with an ergonomically-designed polypropylene handle for comfortable use. Ykgjembed
<a href=http://www.thomas-sabo-outlet.co.uk>thomas sabo jewellery</a> Pnjwaksqz <a href=http://www.christianinoutlet.com>christian louboutin almeria 120mm sandals nude</a>
Sivwldbjs <a href=http://www.thomas-sabo-outlet.co.uk>http://www.thomas-sabo-outlet.co.uk</a> Jgvaslhfy <a href=http://www.ugginoutlet.co.uk>http://www.ugginoutlet.co.uk</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: brink
Категория: Политика
Прочетен: 451600
Постинги: 147
Коментари: 413
Гласове: 533
Архив
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31