Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2011 19:08 - Ултимативно Военно Престъпление на НАТО: Унищожаване на либийското водоснабдяване
Автор: brink Категория: Политика   
Прочетен: 2623 Коментари: 5 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Терористично нападение на НАТО е ударило завод за производство на бетонни, водопроводни тръби в ал-Брега, убивайки шестима пазачи. Този завод произвежда тръбите за "Великата Ръкотворна Река (Great Manmade River)", минаваща през пустинята и осигуряваща вода на 70% от либийските домове. Заводът е бил ударен след като водопроводната мрежа е била поразена в Петък.

22 Юли 2011 (Петък). Дата, която човечеството трябва да запомни. НАТО удари либийската водопроводна мрежа. Месеци са необходими за поправка. След това - в Събота, НАТО удари завода, произвеждащ тръбите, необходими за поправка.
(На същата дата бяха извършени ужасяващите актове на тероризъм в Норвегия, като само те бяха отразени в медиите. Възможна диверсия?)

Откога завода за водопроводните тръби в Брега стана легитимна мишена за налагане на "забранена за полети зона" за защита на цивилното население? Откога самата водопроводна мрежа е легитимна мишена?

НАТО извърши още едно военно престъпление, прицелвайки се в цивилната водопроводна мрежа, осигуряваща вода на 70% от населението на Либия. Генералния директор на корпорацията ""Великата Ръкотворна Река", която контролира съоръжението докладва, че то е било ударено от НАТО в Петък.
Отделно от това, в друго явно нарушение на резолюцията на ООН за Либия, пратка от Италия състояща се от 19 000 АК-47 е била заловена в Адждабия от либийските власти, според либийски военни източници.

Международната общност има два варианта: да си затварят очите като страхливци и да позволяват на НАТО да убива либийски деца, цивилни и да подкрепя терористите със своите удари - получихме информация, че бял фосфор е бил използван срещу либийските правителствени позиции сега, когато НАТО започва да се отчайва - някой да помни напалма?? Втората опция е международната общност (в това число и България) да използва правилните канали за натиск върху НАТО и върху политиците от страните членки на НАТО, за да се спре сега тази убийствена жестокост, това престъпление против цивилизацията и международните закони.

Вие подкрепяте тази кампания? Тогава вие сте съучастник на убийците на деца. Камерън, Обама и Саркози имат по ръцете си кръвта на хиляди невинни хора.

Ако приносът на НАТО в защитата на цивилното население се изразява в бомбардиране на неговото водоснабдяване, тогава международната общност ще отговори на това отвратително престъпление, независимо дали политиците ще го направят. Дали някой (моля) ще направи нещо по въпроса с това ужасно военно престъпление? Или ние всички ще си седим и ще гледаме как НАТО унищожава водопреносни мрежи - цивилни съоръжения? Това защита на цивилното население ли е или акт на отмъщение от губещото НАТО?

от Timothy Bancroft-Hinchey


NATO bombs the Great Man-Made River

 




Гласувай:
9



1. tomcat2 - то само тва да им беше на лайнатов...
02.08.2011 22:14
то само тва да им беше на лайнатовците ,също така са наложили и морска блокада на рибарските им кораби ,това си е чист геноцид!
цитирай
2. polopot - Едва ли някой е изненадан. Тази в...
03.08.2011 11:07
Едва ли някой е изненадан. Тази война освен за всичко друго е и заради....ВОДАТА. Даже според някой повече заради водата отколкото заради петрола..

http://polopot.blog.bg/politika/2011/04/30/dali-voinata-v-libiia-ne-e-zaradi-vodata.738489
цитирай
3. integritylife - НАТО
04.08.2011 00:33
От НАТО като са толкова добри и точни в операциите си, защо досега не се справят конкретно с диктатора Кадафи, а подлагат на такъв терор и разрушение - хората и цялата страна. Кой, и за колко време и на каква цена след това ще може да възстанови тези разрушения?!...
цитирай
4. brink - Такава беше стратегията им и в Съ...
04.08.2011 12:07
Такава беше стратегията им и в Сърбия - имайки на разположение така да се кажe безграничен ресурс от бомби - да предизвикат такава съсипия и хаос, че народа и приближените сами да премахнат Милошевич (както и стана, с помощта на "Отпор" - финансирана и обучена от САЩ сръбска опозиционна група). В Либия това засега не дава резултат. Колкото до възстановяването - в книгата "Шоковата доктрина" подробно е описана цялата "възстановителна индустрия". Вече има и филм по книгата - видях го в замунда - не съм го гледал още, но книгата я препоръчвам горещо.
цитирай
5. integritylife - 4. brink - Такава беше стратегията им и в Съ...
04.08.2011 12:47
Богдан, благодаря ти за препоръката в предишния ти коментар, от която определено мисля за де възползвам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: brink
Категория: Политика
Прочетен: 589587
Постинги: 147
Коментари: 414
Гласове: 534
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930