Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2011 11:30 - Заблудата - Световна Банка
Автор: brink Категория: Политика   
Прочетен: 2500 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Светът ни най-малко не е пренаселен. Просто е лошо управляван.
imageмного 
image
  Снимка: 
http://pierregilly.blogspot.com/2007_10_01_archive.html

 
Източник: legna

Този материал толкова ме впечатли от следния 
КЛИП, озаглавен "Скритата истина за 2012г." че реших да попрепиша най-важното. )
 На този филм се "натъкнах" благодарение на една от бившите участнички в "Ясновидци" - Николета, която го предложи по Фейсбуука. Специални благодарности на Николета, следователно от моя милост! 

Субтитрите на български улесниха смилането на вече познатото ни все пак от милиони други филми на подобна тематика заливащи виртуалното пространство. Тука съдбата на човечеството се върти около вече познатата ни СЛЕДДЕМОКРАТИЧНА ПОРОБИТЕЛКА - СВЕТОВНАТА БАНКА! Чиято словославяна в България политика от години ме изпълва с възмущението, с което тя изпълва и всеки друг що-годе поограмотен западен гражданин.

Световната банка е била предмет за дискусии дори в този блог. Ето 
ТУКчетеме как нашите български лидери ухажват шеф на световната Банка в гр. Варна.
 


КОЙ ДЪРЖИ СВЕТОВНАТА БАНКА?

"Повечето хора са напълно незапознати, че когато те се кълнат в лоялност към кралската власт, те всъщност се заклеват във вярност към тази частна корпоративна Империя, собственост на 13-те фамилии на илюминати. Това са същите тези личности, които индиректно държат и ръководят световната банка."

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА СВЕТОВНАТА БАНКА? - ЗАРОБВА ТЕБ И МЕН!

"А какво точно прави световната банка? Ами, освен обикновените неща, като определяне световните цени на петрола, тя ЗАЕМА пари на цели ДЪРЖАВИ, снабдявайки ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА на ВСЯКА държава, като след това СЪБИРА ЛИХВИТЕ от всички тези заеми, които се плащат от обложения с данък труд на хората от всяка държава.
Сега, нека само ви покажа ПРИМЕР, така че ясно да разберете, как работи. Ако живеете в страна, в която има ЦЕНТРАЛНА БАНКА, световната банка - частно ръководена компания, имаща правото да печата пари ОТ НИЩОТО, е тази която снабдява страната ти с пари. Под лихва! А ти, като личност, си задължен да плащаш данък върху труда си, за да изплащаш лихвата от заема на правителството ти, взет от световната банка. 
Много хора са излъгани с това, че техният данък отива за изграждането на инфраструктура, и без данък няма да има пътища, или училища, и страната БИ СЕ РАЗПАДНАЛА, но това е напълно невярно! Правителството има законното право да печата свои собствени пари, и да контролира стойността им, но НЕ ГО ПРАВИ! Правителството заема пари от частна банка, и използва този заем, за да плаща за инфраструктура, а ти си обложен с данъци, за да се изплати този лихвен заем лихва, който от бизнес перспектива, си е чиста печалба за международните банкери.... всеки човек на запад, който има работа, е заставян всяка година да дава приблизително три месеца възнаграждение в данъци и тези обложени пари отиват ДИРЕКТНО В ДЖОБОВЕТЕ на хора, които ПРИТЕЖАВАТ И РЪКОВОДЯТ СВЕТОВНАТА БАНКА! Това е една голяма, тайно ръководена схема."

МИКРОЧИПОВОТО БЪДЕЩЕ И СВЕТОВНАТА БАНКА?
"И ако един ден позволиш да ти сложат микрочип, и парите в кеш са напълно премахнати, какъвто е техният план, тогава всички сметки, всички данъци ще бъдат автоматично премахнати от сметката ти, когато се дължат, независимо дължиш ли парите, или не. И ако си недоволен от системата, еми те просто ще изключат чипа ти. 
И тъй като цялата търговия ще се върти около чипа, ти няма да можеш да си купиш храна, да плащаш наем, или да правиш каквото и да е. И няма да има абсолютно нищо, каквото и да е, което да направиш. И това е целта им. Да ограничат броя на населението на Земята, и да сложат чип на тези, които са останали. И абсолютен контрол над целия свят, и всеки един ще е в ръцете на международния картел от престъпни банкери. Цялата тази схема е планувана и изпълнявана много последователно....

Много е важно хората да са наясно с този проблем, защото методите, чрез които обществото ще може да се освободи от тази система, са също така много прости, когато човек се сдобие с разбиране за истинската реалност на света, в който живеем.
И не е трудна задача, както може да си помислите, защото заради своите сложности, илюзията, която елитът е създал, и която повечето възприемат за реалност, е много неустойчива.... хората не трябва да живеят в безкрайно море от самопораждащ се дълг. Не трябва да се водят войни и децата не трябва да гладуват. И не си мислете, че хората умират от глад, защото светът е пренаселен. Не вярвайте на това, което ви казват по телевизията. Светът въобще не е пренаселен. ... Има приблизително 6 милиарда хора в света, и 2,97 милиона кв. мили суша на континента Австралия... Така че може хипотетично на всеки човек да дадем по четвърт акра земя, и всички тези хора ще се съберат в Австралия. Всеки ще има достатъчно земя, за да си имат градини, и да отглеждат значително количество собствена храна. И все още 1 603 200 000 една четвърт акра ще са свободни или грубо половината Куинсленда да остане ненаселен, плюс целия останал свят... Светът ама ни най-малко не е пренаселен. Просто е много лошо управляван. И не трябва да имаш каквото и да е съмнение, че това лошо управление е преднамерено и системно. Но би било много лесно да поправим нещата. И всичко което се иска, е хората да се събудят за това, колко много са лъгани и колко много са били мамени. И това се отнася за всеки. Хората действително трябва да добият представа как работи тази система, защото това неудачно управление осакатява света и сломява хората..."

МАСОВАТА ДЕПОПУЛАЦИЯ (ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ)

"И хората действително трябва да си отворят очите да видят още сега, защото сега, когато светът е станал по-малък и всички възможности са открити, и няма граници които вече да се завладяват. Криминалният "елит" възнамерява да изпълни масова депопулация в този свят и планът да го изпълни вече е в действие. В Средния Изток го правят чрез война, в страните от Африка чрез глад, а сега и в западните страни чрез добавки във водата, въздушно разпръскване и чрез внасяне на токсични и недостатъчно хранителни генмодифицирани храни. 

И съвсем скоро ще се мине на следващото ниво. Със световно въвеждане на Кодекса (Alimentarius). Става въпрос за злонамерен набор хранителни препоръки, които ще влязат в ефективност по целия свят от 31 дек 2009 г. "

ПОЛИЦЕЙСКИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ПРОБУДЕНИТЕ ХОРА

"Но хората сега започват да се събуждат, и да осъзнават, че всичко това НЕ Е ПРАВИЛНО. И започват ОТКРИТО да Г О В О Р Я Т. 

Полицията трябва да разбере това положение и да предприемат действия към тези, които го причиняват. А това е много важно. Няма причина, поради която полицията трябва да действа срещу хората, които се събуждат и говорят против тази покварена система. Защото полицията също е мамена, също толкова жестоко, а в някои случаи и по-зле от останалите. По-зле е, защото полицията е тази, която е принуждавана и подвеждана да защитава тази елитна "корупция" от правителствени марионетки, поставени там от банкерите, които заставят полицаите да се съгласят чрез използването на имена като "обществено неспокойствие" или "гражданско неподчинение". И капка по капка в умовете на полицаите се влива вярност към властта, правейки ги роботи, вместо придобиването на здрави морални ценности. 
В такива случаи полицията трябва да застане до хората, които са се заклели да защитават, а не сляпо да следват инструкциите, дадени им криминалния елит. Полицията трябва да осъзнае, че те също са хората, и те са употребявани и също така използвани и начинът да се победи тази система е хората, полицията, и въобще всеки да СПРЕ ДА СЕ СЪГЛАСЯВА С НЕЯ.

Също така и ПОЛИТИЦИТЕ, които се прекланят пред тези корумпирани парични картели, и прокарват това смешно законодателство. 
Политиците сериозно трябва да се замислят какво всъщност правят. Трябва да разберат, че на тези парични картели НЕ ИМ ПУКА за тях или техните семейства. Тези политици имат деца и внуци, които също ще трябва да живеят в света, който се създава. И не се заблуждавай, че има политик с власт, който да не е марионетка. Всички те са марионетки на паричните картели, без изключение. Тези хора може да са избрани, за да са на власт, но процесът на гласуване е просто един театър за масите, да повишат ИЛЮЗИЯТА ЗА ИЗБОР между хората. Хората могат да гласуват за някой определен кандидат, за сметка на друг, но в действителност те не могат да решат КОИ ЩЕ СА ТЕЗИ КАНДИДАТИ  преди всичко. 

Хората по света трябва да осъзнаят своя собствен потенциал и да се събудят от съня в който живеят"

Д-р Russell Blaylock

От следното резюме разбираме и днешното желание на Световната банка, отправено към България: възрастните българи, българките (а може би и болните й) да работят до ... умирачка! Никакво спиране! Никакви пенсии! Работа и само работа!
Ето вижте сами:
http://europa.bg/htmls/page.php?category=5&id=30579 
А защо тия предпоставки за натоварване на най-слабите в днешния финансово неспрведлив обществен модел? - е логичния въпрос. И следващият е - Душата ли им вземате?



Гласувай:
5



1. integritylife - Постинга!
06.07.2011 13:05
Рано или късно, всеки човек трябва да се информира и разбере, кой е основния му проблем, който му пречи да успее на тази земя. Мисля, че в тази насока този постинг е полезен. Но не само информираността е важна - по-важни са последващите действия, за които тази информираност ни мотивира и предизвиква. Успех! :-)
цитирай
2. balgarski7vinarki - Gadnoto e che sme v tova vreme
06.07.2011 13:19
koeto e predfinalno za tazi zivilizazia - natrupanite parasitni shemi edva li shte se korigirat , vsichko mai e na avtopilot i t.nar.,molja za izvinenie religioznite hora,Gospod -de go?Ima samo komputar
i parasitirashti instituti ...i edna ilusia che taka trjabva da bade.Po mi dopada teoriata za scenariite
ot gl.t. na kvantovata teoria, no i te sa na izcherpvane.Nai-jalkoto e za 85-90-te % mozachen aparat i nerazvitite opzii na saznaieto, a chipovete - komu li sa potrebni pri polojenie che na Planetata chip ne mogat da slojat...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: brink
Категория: Политика
Прочетен: 586154
Постинги: 147
Коментари: 414
Гласове: 534
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031