Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2011 13:57 - Комунизма и Капитализма са лявата и дясната ръка на Ционизма
Автор: brink Категория: Политика   
Прочетен: 4168 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 11.07.2011 12:25


За обикновения градски човек няма разлика между "крайния колективизъм" (комунизъм) и "крайния капитализъм". И в двата случая се касае до концентрация и централизиране на капитала. В единия случай в ръцете на "политбюро" на партията, в другия случай - на "съвета" или "форума" на собствениците на банките (и в следствие - постепенно собственици на всичко останало - вкл. на Вас).
 Комунизма и Капитализма са лявата и дясната ръка на Ционизма, това трябва да е ясно на всеки интелигентен човек. Махалото отива наляво и надясно, хората умират а ционистите/глобалисти ги стрижат и доят, а те размахвате лозунги (съчинени предварително от същите задкулисни сили). Колко жалко.

Нито демократите са демократи, нито комунистите са комунисти. Май сте забравили старата мъдрост: "Двама се карат - третият (кукловодите) печелят".
Нека си отговорим на едва прости въпроса:

1. Кой "измисли" комунистическата идеология и написа комунистическия манифест? Не беше ли Карл Маркс - човек от еврейското племе?

2. Кое племе държи под контрол цялата банкова система, а оттам - политическия и икономическия живот?

Отговорите ни позволяват да разберем, че идеологиите на крайния капитализъм (който се нарича също корпоратизъм или фашизъм) от една страна, и на комунизма от друга се държат от едно и също племе.

Припомнете си и старата римска стратегия "Разделяй и валадей", която откакто е измислена не спира да се прилага. Все пак до голяма степен съвременните "зидари" на "Новия Световен Ред" и "Глобализацията" черпят много вдъхновение и идеи именно от Римската империя... Жалко, че хората по света са толкова лесно манипулируеми и не могат да осъзнаят в каква абсурдна ситуация се поставят сами - все едно сам да си сложиш примката на врата и да си ритнеш столчето...





Гласувай:
3



1. анонимен - Къде
22.02.2011 14:22
прочете това ?
цитирай
2. brink - Комунизма и Капитализма са лявата и дясната ръка на Ционизма
22.02.2011 14:49
За всеки трябва да е ясно, че е абсурдно да се твърди, че една "революция" от такъв мащаб, че да свали от власт режим със сили за сигурност и система на управление, може да бъде спонтанна - неорганизирана и нефинансирана. За т.нар. "народни" или пък пролетарски революции се изисква дългогодишна потготовка, стройна организация и сериозно финансиране. Това финансиране няма откъде да дойде освен от крупния капитал, който е в ръцете на Цион. И нима, когато успее една такава революция, властта действително да преминава в ръцете на "народа"? А да не би при Капитализма властта да принадлежи на "народа"?
И при двете системи има концентрация на капитал и власт в малка върхушка - при Комунизма това е политбюро на Партията, при Капитализма - шепа банкери, собственици на корпорациите, на добивната и преработвателната промишленост.
И при двете системи се омаловажава значението на индивида и неговия живот - и като гражданин, и изобщо като човешко същество.
цитирай
3. анонимен - ДА ,БЕ....
22.02.2011 18:30
НЕДЕЙ, ДА ДРЪНКАШ ПРОСОТТИЙ,ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕШ НАИСТИНА ДА ИЗМИСЛИШ
НЕКОЯ НОВА СИСТЕМА......ТА ДА НИ ЗАБЪРКАШ ,ЗА ОЩЕ 50-ГОДИНИ....!
АМАН ОТ , ЕКСПЕРИМЕНТИ .....И "СОЦ-ЕКСКРЕМЕНТИ"......!
ИСКАМ ДА СИ ЖИВЕЯ ,НОРМАЛНО......КАТО ВСИЧКИ ХОРА В ЕВРОПА!
цитирай
4. brink - простотии
22.02.2011 19:04
Надявам се да не ми се обидиш - простотии, акции и т.н. се пише с И в множествено число, а не с Й. Напоследък много хора допускат тази правописна грешка и много други такива и аз го отдавам на неумолимо падащото ниво на грамотност като една от последиците именно на социалния експеримент в който се намираме вече толкова години. Като се замисля, този експеримент не е спирал през последните 2000 години. Най-лошото е, че никой не ни пита и няма да ни пита какво искаме или не искаме. А още по-лошото е, че когато хората или каквито и да са там от елита решат да редуцират населението, също няма да ни питат с теб, анонимен - ако не оцелеем някак си сами, ще си останем едни анонимни жертви на системата.
цитирай
5. neanderthal - Brink е съвършено прав
23.03.2011 12:11
От 20 години се мъча да обясня същото, но никой не ме слуша. Анонимен, ти в кой свят живееш? Ти можеш да си искаш много работи, но хищниците няма да те оставят...
цитирай
6. kostadin - НЕДЕЙ, ДА ДРЪНКАШ ПРОСОТТИЙ, ЧЕ ЩЕ ...
07.06.2012 20:16
анонимен написа:
НЕДЕЙ, ДА ДРЪНКАШ ПРОСОТТИЙ,ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕШ НАИСТИНА ДА ИЗМИСЛИШ
НЕКОЯ НОВА СИСТЕМА......ТА ДА НИ ЗАБЪРКАШ ,ЗА ОЩЕ 50-ГОДИНИ....!
АМАН ОТ , ЕКСПЕРИМЕНТИ .....И "СОЦ-ЕКСКРЕМЕНТИ"......!
ИСКАМ ДА СИ ЖИВЕЯ ,НОРМАЛНО......КАТО ВСИЧКИ ХОРА В ЕВРОПА!

Че ти винаги си бил там бе сульо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: brink
Категория: Политика
Прочетен: 586128
Постинги: 147
Коментари: 414
Гласове: 534
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031