Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2010 19:46 - "Пътят през 2012 - Революция или Трета световна война"
Автор: brink Категория: История   
Прочетен: 7509 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 14.10.2010 11:56


I. Имперски икономически операции

David DeGraw е американски разследващ журналист, противник на статуквото и сегашната структура на властта в САЩ и в по-голямата част от западната цивилизация. Книгата е написана от американска гледна точка, но реалностите в нея засягат в една или друга степен всички народи по света, включително българите, които също сме жертва на машинациите на световния банков картел, засилил обществата на планетата към нова форма на фашизъм и нова, глобална война.

========

image

I. Пътят към III световна война - Световния банков картел има да изиграе още една карта

1.  Имперски Икономически Операции

Когато анализираме настоящата криза, фокусирането върху последните няколко години икономическа активност ни пречи да видим  историята и контекста, които са жизнено важни за разбирането на коренната причина. Това, което преживяваме не е в резултат на непредвидена икономическа катастрофа, която се появи от нищото с краха на жилищния пазар. Това със сигурност не е причинено от хора, закупили жилища, които не могат да си позволят. Да поставяме рамките на кризата около дебат върху икономическите теории, означава да пропуснем най-важното.  Дори хвърлянето на вината за кризата върху алчни банкери, доколкото и да е уместно, също  пропуска същината на проблема.

 

Тази криза е пряк резултат от стратегическа икономическа атака срещу съществуването на средната класа и демокрацията в световен мащаб. Фондовата борса и икономиката са превърнати в оръжия за масово потисничество, манипулирани от един имперски банков картел, който желае да наложи ред и експлоатация на масите. Тази криза, без страх представя явното еволюиране на фашисткия дух (фашизъм уикипедия), затвърждаващ се като доминираща идеология.

 

Всички приказни представи за Съединените Американски Щати като за една демократична република, изградена на принципите на правовата държава бяха напълно разсеяни. Като нация ние сме били отгледани и обучени да бъдем опасно наивни за по-тъмните сили, които действат извън светлината на прожекторите на традиционните медии. Ние сме слепи за това, което се развива в целия свят.

 

Икономическият империализъм, който вече удря обратно в Съединените Щати и Европа, се развива в продължение на десетилетия по света и може да бъде директно проследен до края на Втората световна война, до раждането на ЦРУ, Международния валутен фонд (МВФ) и Световната банка .

 

За тези от нас, които са обръщали внимание на имперските икономически операции, извършени срещу различни страни по света, това изглежда твърде познато. МВФ и Световната Банка са завладели Втория и Третия свят, и сега се прехвърлят върху страни в рамките на Първия свят. Сега трудещата се средна класа в Западна Европа и Америка са на мушката.

Икономическите и социалните показатели, заедно с последните политически решения на Г-20
, ясно показват, че те изпълняват и ескалират системни икономически атаки в Европа и САЩ.

Използвайки техническа терминология - правителството на САЩ е превзето от мрежа за финансов тероризъм (световния банков картел)
. Те са изкупили лидерите и на Републиканската, и на Демократическата партии, и са установили доминираща роля в трите сфери на управлението и навред из традиционните медии. Те имат пълен контрол над икономиката, пазара на ценни книжа, американското министерство на финансите, Федералния резерв, Световната банка, МВФ и световната банкова система. Капитализма на свободния пазар вече го няма - сега се намираме в нагласен, манипулируем световен пазар. Това е организирана престъпна операция, имперски фашистки ход, решен да унищожи нашия начин на живот.

 

Срещу нас вече започна война.

 

Само за последните три години сме загубили безпрецедентен размер национално богатство, трилиони и трилиони от нашите данъчни долари са били разграбени от Wall Street, безкрайните войни, огромните субсидии за най-печелившите в световен мащаб компании и намаляването на данъците за най-богатия един процент от населението. Никога преди в историята на цивилизацията, нито една нация не е била толкова систематично и пълно изцеждана.

 

Всичко това е резултат от координирана икономическа атака от страна на глобалния банков картел срещу 99 процента от населението на САЩ.

 

Докато не станем достатъчно политически интелигентни, за да видим това като реалност и основна причина за сегашната ни криза, ние няма да можем да го преодолеем, нашият жизнен стандарт ще продължи да намалява и ние всички ще бъдем осъдени на бавна смърт в нео-феодална система, изградена върху дългово робство.

 

Средният американец е ужасно наивен относно това колко точно покварен, корумпиран и пристрастен към властта е този банков картел. Чрез своето господство върху средствата за масова информация, те запазиха своите престъпления срещу човечеството извън общественото съзнание. Досега ние бяхме защитени от картината на глобалните разрушения и жертви, които те вече са нанесли. Резултатът е нищо неподозиращо население от объркани и пасивни хора, чието бъдеще бива изтръгнато изпод тях, пред очите им, без никаква организирана отбрана или съпротива.

Следва: II. Насилие на хоризонта



Тагове:   война,   революция,


Гласувай:
4



1. mileidi46 - !!!
01.10.2010 20:09
6te 4akam s interes sledva6tite 4asti.Interesnoto e ,4e vsi4ko tova se znae..i kato 4e li sveta e zombiran...!!!
Samo analiz mi se struva,4e ve4e ne e dostatu4en!
цитирай
2. deathmetalverses - "kakvoto kazhem - stava!" -
02.10.2010 23:23
Dobre e, che vse poveche amerikanci se osyznawat, kak gi manipulirat nqkoi hora; Prochee, Vie, priqtelyu, dali ste cheli Avram Noam Chomski? Gornata kniga e ot negovi statii, ima i drugi - Petata svoboda napr. mi e lyubima.., bez da sym chlen na bylgarskite anarchistichni organizacii. Vse pak prof. Chomski e i Nobelov laureat, kato ima znachitelen prinos v prilozhnata lingvistika... Zashtoto edin Michael Moore go napraviha na idiot... A vyv vryzka s 'tajnata na 2012' - mozhesh da vlezesh v bloga mi i da izdirsh tazi moya gothic metal poem... I shte poluchish iznenadvashti otgovori. Pozdravi za tova dobro nachinanie,koeto si zapochnal i ti zhelaya uspehi! Jack B. Spassov
цитирай
3. анонимен - neutralen
04.10.2010 21:45
sled vtorata svetovna voyna vsi4ki evrei se iznesoha va amaerika zashto se 4udite
цитирай
4. milady - and now ??
05.10.2010 15:31
Kak da organizirame..samootbrana..factite sa nalice za pove4eto xora tuk..Xubav i vesel den..Tova e kraya na tezi(loshite dni).
цитирай
5. milady - kraya nalblijava
05.10.2010 15:33
Dori i finansovoto igo na evreeiskia finansov kartel..6e padne..Nyama kak...prorokuvano ee ..Pozdrav !
цитирай
6. анонимен - кредити
06.10.2010 09:52
благодарности от тези които незнаят англииски.тъжно но истина. едно мнение,не форсирай живита си,като взимаш кредит за образование,жилище и п.р. защото по този начин ставаш част от хилядите донори на банките.
цитирай
7. анонимен - romi
14.01.2011 20:07
mama my ebana na voinata
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: brink
Категория: Политика
Прочетен: 586187
Постинги: 147
Коментари: 414
Гласове: 534
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031